Beltéri ajtó beépítés

Magas minőségű, egyedi igényeknek megfelelően, Magyarországon gyártott fa beltéri ajtóink nem csupán nyílászáró tulajdonságaik lévén szolgálják ügyfeleink kényelmét, hanem esztétikai szempontból is – mint a lakás csodás bútor elemei – teremtik meg és varázsolják egyedivé otthonuk megjelenését!

Mind az ajtó lapok szerkezetére vonatkozóan – papírrácstól a tömör ajtókon át, egészen a röntgen ajtókig -, mind az ajtó lapok borítását (MDF, CPL, HPL, Furnér) tekintve, a precíz festett ajtókat is beleértve a gyártó a lehetőségek végtelen tárházát sorakoztatja fel. Ehhez már csak egy grátiszként kapcsolva biztosítja az ajtó panelek – ajtó lapok – ajtó tokok tökéletes szín-azonosságát!

Az innovatív gyári megoldások mellé sok ponton még most is a kézi asztalos munkák is bekapcsolódnak így stílusos és funkcióit is tökéletesen ellátó ajtók kerülnek ki a gyártó sorról, melyhez körültekintő és szakszerű beépítést biztosítunk  az ügyfeleink számára.

Ajánljuk mindazon megrendelőknek, akik egyedi, stílusos megoldásokat keresnek, és a minőségi termékek elengedhetetlen kellékei otthonuknak!